Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis: "Nu fac o evaluare a miniștrilor. Când premierul va dori o remaniere îmi va spune"

"Nu am de gând să fac o evaluare a miniștrilor", a declarat, miercuri seară, președintele Klaus Iohannis.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2020 - 18:52

"Nu am de gând să fac o evaluare a miniștrilor", a declarat, miercuri seară, președintele Klaus Iohannis, precizând, pe de altă parte, că el n-a avut nicio discuție cu premierul Orban despre vreo eventuală remaniere a Cabinetului său.

"Când premierul va dori o remaniere îmi va spune", a precizat președintele Iohannis.

Șeful statului a mai sugerat că ipoteza unei remanieri de Guvern este falsă și este menită să abată atenția de la problemele reale pe care trebuie să le rezolve acum autoritățile.

Șeful statului a făcut doar o singură aluzie la activitatea unuia dintre ministere, și anume la cea de la Ministerul Educației și Cercetării. Astfel, întrebat despre faptul că elevii din clasa a VIII-a vor începe cursurile fără manuale de Limba Română, președintele Iohannis a precizat că problema manualelor nu a apărut din cauza pandemiei ci exista dinainte. 

"Sistemul este prost gândit, nu funcționează", a precizat șeful statului. El a precizat că problema Învățământului va trebui reanalizată după ce trec alegerile locale.

Comentarii