9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăPoliticăIohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi renunţând să-i avem lângă...

Iohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi renunţând să-i avem lângă noi! VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul de Paşte, că sărbătorile pascale de anul acesta “ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii”.

“Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie”, spune Iohannis, conform News.ro.

“Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând”, afirmă Iohannis, în mesajul său.

El spune că, pentru toată lumea, “lumina Învierii” a fost întotdeauna un prilej de a se bucura alături de familie şi de cei apropiaţi “de căldura locului pe care-l numim «acasă»”.

“Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii. În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi.

Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forţă care ne va da energia să depăşim momentele dificile prin care trecem.

Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie”, îndeamnă şeful statului.

El adaugă că semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că “împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire”.

“Vă urez să primiţi Sfintele Paşti cu sufletele luminate de iubire, speranţă şi credinţă! Hristos a înviat!”, afirmă Iohannis, în finalul mesajului.

Cele mai citite

Îți dorești un birou impecabil? Alege accesorii și instrumente de birou personalizate

Biroul tău nu este doar un simplu spațiu de lucru. Este un loc în care petreci cel puțin 8 ore în fiecare zi. Un...

Cum îți poate afecta corpul o alimentație nesănătoasă?

Alimentația este extrem de importantă pentru ca organismul nostru să funcționeze la capacități maxime. O dietă bogată în substanțe nutritive ne va ajuta să...

Poșta română a aprobat o creştere a fondului de salarii cu aproximativ 105 milioane lei

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” a aprobat, luni, o creştere a fondului de salarii la nivelul maxim prevăzut de lege, respectiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă