Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Iohannis: E nevoie de românii din străinătate pentru a construi România

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, care se sărbătorește în ultima duminică a lunii mai.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2020 - 14:45

"Este nevoie de toţi românii, de < aici > şi de < acolo >, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim", a declarat președintele Klaus Iohannis în mesajul pe care l-a transmis, duminică, în contextul Zilei Românilor de Pretutindeni.

"Am traversat momente dificile şi vă mulţumesc pentru că aţi înţeles apelurile autorităţilor române. Mulţi dintre dumneavoastră v-aţi întors acasă cu un bagaj important de cunoştinţe şi experienţe dobândite în străinătate, pe care sunteţi gata să le puneţi în slujba României. Prin măsurile şi politicile publice cuprinse în programul de reconstrucţie economică, acest capital preţios pe care îl reprezentaţi fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea ţării noastre", a susținut șeful statului.

Comentarii

loading...