Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Iohannis: E lipsit de sens şi de bun simţ să faci moțiune de cenzură într-o criză sanitară

Președintele Iohannis a declarat, joi, că a depune o moțiune de cenzură în acest moment reprezintă un gest "lipsit de sens şi de bun simţ politic".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.06.2020 - 16:33

"Moţiunea de cenzură este pur formal un instrument al Opoziţiei, dar să vii cu moţiune de cenzură sau cu ameninţarea unei moţiuni de cenzură într-o situaţie de criză sanitară, într-o situaţie de epidemie, mi se pare pur şi simplu greşit şi total lipsit de bun simţ şi lipsit de fundament", a susținut, joi, președintele Klaus Iohannis.

Potrivit acestuia, intenția PSD de a demite Guvernul Orban prin moțiune de cenzură este nejustificată.

"Acuzaţiile sunt nefondate. Pentru ce să demiţi Guvernul? Fiindcă a luat măsurile care au fost necesare, fiindcă a luat măsurile la timp, fiindcă am reuşit să împiedicăm extinderea epidemiei, fiindcă a venit cu măsuri de revigorare economică ce deja produc rezultate, fiindcă au o gândire de revenire economică? Mi se pare total lipsit de sens şi de bun simţ politic", a argumentat șeful statului. 

Comentarii