Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis: Diferiţi politicieni au avut o reacţie de 'euro-ofuscaţi'

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că diferiţi politicieni au avut o reacţie de ''euro-ofuscaţi'' după evaluarea Comisiei Europene privind absorbţia fondurilor europene.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

24.05.2018 - 16:44

"După atenţionarea mea benignă privind absorbţia fondurilor europene, a venit o evaluare un pic mai dură din partea Comisiei, care atenţionează că România în continuare are o deviere semnificativă. Acest lucru evident este adevărat, trebuie să le dea de gândit şi trebuie să ducă la o anumită acţiune din partea guvernanţilor. Din păcate, am văzut la diferiţi politicieni, care au treabă cu aceste lucruri, că nu numai că nu recunosc că aşa este, au avut o atitudine de băieţi supăraţi că au fost prinşi cu mâna în sac. Nu asta este atitudinea care corectează comportamentul. (...) Mi s-au părut aşa, artificiali, jigniţi, supăraţi şi fiindcă a venit o atenţionare din zona Comisiei mi s-a părut că acest cuvânt 'euro-ofuscat' ar descrie destul de bine aceste reacţii. Este, cu certitudine, o reacţie nepotrivită", a afirmat şeful statului, după ce a vizitat Uzinele Automobile Dacia, citează Agerpres.

El a refuzat să-i nominalizeze pe aceşti politicieni.

Comentarii

loading...