Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis duminică, de Ziua Internaţională Anticorupţie, că cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii.

Iohannis: Corupţia, o boală care macină democraţia

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis duminică, de Ziua Internaţională Anticorupţie, că cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii, corupţia fiind o boală care macină democraţia.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

09.12.2018 - 15:50

"Un nu hotărât corupţiei trebuie să devină un mod de a fi", afirmă preşedintele, care spune că rămâne alături tuturor magistraţilor care luptă împotriva corupţiei.

"Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel", afirmă preşedintele Iohannis.

El spune că susţine continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămâne alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi.

"Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, afirmă şeful statului în finalul mesajului.

Comentarii

loading...