Iohannis a transmis condoleanţe preşedintelui Franţei, dar şi poporului francez

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe preşedintelui Emmanuel Macron, dar şi poporului francez, după atacul de la Strasbourg în care trei persoane au murit şi 12 au fost rănite.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2018 - 11:06

Preşedintele Klaus Iohannis, a adresat, miercuri, un mesaj de condoleanţe preşedintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, în urma tragicului atac armat care a avut loc la Strasbourg. 

”Am aflat cu profundă indignare despre tragicul atac armat care a avut loc în seara zilei de 11 decembrie 2018 în centrul oraşului Strasbourg, soldat cu pierderi de vieţi omeneşti şi răniţi. Doresc să transmit, în numele poporului român şi al meu personal, condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică celor răniţi.”, se arată în mesajul preşedintelui. 

Potrivit Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a exprimat, totodată, compasiunea şi solidaritatea poporului român cu suferinţa prin care trece în acest moment naţiunea franceză, subliniind că România este alături de Franţa în lupta împotriva celor care atentează la viaţa oamenilor nevinovaţi şi la modul de viaţă al societăţilor noastre.

Trei persoane au murit şi 12 au fost rănite, în urma unui atac armat care a avut loc, marţi seară, în apropierea târgului de Crăciun din Stras

Comentarii