Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis a sesizat la CCR modificarea Legii privind organizarea administrativă a teritoriului Români

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativă a teritoriului României.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 17:21

"Prin modul în care a fost adoptată, precum şi prin conţinutul normativ, legea dedusă controlului de constituţionalitate contravine dispoziţiilor constituţionale ale art. 1 alin. (5), precum şi ale art. 61 alin. (2) coroborate cu cele ale art. 75", spune Iohannis în sesizare, amintind că Parlamentul i-a transmis această lege spre promulgare pe 11 iulie. 

Comentarii

loading...