Foto: Flux24

Ioana Ene Dogioiu confirmă că a șters articolul privind o veche relație dintre Iohannis și Kovesi

Ioana Ene Dogioiu, senior editor la site-ul ziare.com, a confirmat, marți, că a șters de pe acest site un articol din anul 2009, care se referea la o presupusă relație dintre Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2018 - 16:07

Potrivit publicației Evenimentul Zilei, "Ioana Ene Dogioiu a reacționat marți după ce, un text publicat pe Ziare.com in 14 octombrie 2009, și readus în atenția publică, vorbea despre o relație înfiripată, undeva prin anii \'90, între Klaus Iohannis și șefa DNA, Codruța Kovesi, relația care l-ar fi pus pe actualul președinte la umbră de anchetele din justiție".

Iată cum a explicat, marți, Ioana Dogioiu articolul publicat în anul 2009:

„De cateva zile face ocolul Facebook-ului inculpatilor si al sustinatorilor lor si apoi al site-urilor anti-justitie un text postat pe Ziare.com in 14 octombrie 2009. Referindu-se la o presupusa anchetare pentru neglijenta in serviciu a, pe atunci, primarului Sibiului Klaus Iohannis, textul face referire la o informatie dintr-o sursa obscura, agentia.org, intre timp disparuta, potrivit careia intre Codruta Kovesi si Klaus Iohannis ar fi existat o relatie in virtutea careia dl Iohannis ar fi fost aparat de justitie. O poveste absolut nedovedita, lipsita chiar si de indicii minime, dar suficient de spumoasa pentru a face trafic (...). Da, textul din 2009 reprezinta o greseala pe care Ziare.com si-o asuma, chiar daca ea a fost comisa in urma cu 9 ani, adica intr-un fel de preistorie a Ziare.com, cand site-ul abia incepea sa prinda contur, de o persoana care nu mai este demult angajat al Ziare.com".

Comentarii