29.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomePoliticăÎntrebat despre demisie, Dîncu a închis telefonul în direct

Întrebat despre demisie, Dîncu a închis telefonul în direct

Vasile Dîncu a dat explicații într-o emisiune televizată despre declarațiile sale făcute cu privire la războiul din Ucraina, ce au creat un șir de reacții la București și în urma cărora s-a cerut chiar demisia acestuia. Întrebat însă despre posibila plecare din partid, ministrul Apărării a închis telefonul în direct.

Întrebat despre declarațiile făcute în legătură cu războiul din Ucraina, ministrul Apărării a declarat că ceea ce a spus el a fost „că nu trebuie să lăsăm Ucraina singură, că ea are o singură șansă, aceea de a lupta până la capăt, dar că noi trebuie să facem cu toții presiuni diplomatice pentru ca rușii să se retragă și să oprească acțiunea teroristă”.

În continuare, el a menționat că nu înțelege această montură care s-a făcut la București, astfel încât premierul și președintele s-au văzut nevoiți să răspundă. El este de părere că totul a fost pus la cale de USR.

E o montură USR-istă. Liderii noștri au răspuns la niște întrebări meșteșugit puse ca să se poată răspunde așa. Nu mi-a cerut nimeni demisia în acest moment”, a spus Dîncu, potrivit evz.ro.

Imediat după ce a fost întrebat dacă totuși crede că o să-i fie cerută demisia, ministrul Apărării a închis telefonul în direct.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Campanie uriașă de promovare a firmelor lui Umbrărescu. Baronul asfaltului, ținut în brațe și după tragedia de pe Autostrada Moldovei

Autoritățile s-au grăbit să scoată firmele lui Dorinel Umbrărescu nevinovate în urma tragediei de la Călimănești. Prefectul județului Vrancea a declarat la câteva...

VIDEO. Cătălin Predoiu: “Traficul și consumul de droguri pare să fi devenit o temă națională în urma tragicului incident de la Vama Veche”

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a vorbit despre traficul și consumul de droguri, în cadrul „Campaniei de informare în vederea combaterii consumului de droguri...

Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit șpaga cash, la portbagaj

Cei născuți pe 12 august sunt păstrători ai tradiției și au sarcina de a păstra înțelepciunea bătrânilor, legile si tehnicile esentiale ce implica...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies