Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Klaus Iohannis, reacție după articolul din Times: România nu blochează negocierea pentru Brexit

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că România nu a blocat niciodată vreo negociere a Marii Britanii pentru ieșirea din Uniunea Europeană, așa cum a scris publicația The Times.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2017 - 12:32

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că România nu a blocat niciodată vreo negociere a Marii Britanii pentru ieșirea din Uniunea Europeană, așa cum a scris publicația The Times. 

”România nu a blocat niciodată vreo negociere și nici nu are de gând să o facă, România nu blochează nici o negociere, dar toți cei 27 care rămânem în Uniune am hotărât să numim o echipa de negociatori și am dat acestei echipe un mandat - de a negocia prima dată conditiile pentru iesirea Marii Britanii din blocul european. Sunt capitole care ne interesează și pe noi - mișcarea persoanelor, românii de acolo să nu ramana izolați”, a declarat Iohannis, la Craiova. 

Publicația The Times a scris, miercuri, că România, alături de Franța și de Germania, a blocat negocierile dintre UE și Marea Britanie pe tema Brexit.

Cele trei țări din UE ar fi nemulțumite de mai multe aspecte încă nerezolvate. Unul ar fi legat de "nota de plată" pe care UE susține că o are de plătit Regatul Unit.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...