VIDEO Eschivă a ministrului Daea, în fața întrebărilor jurnaliștilor: Mă...lăsați. Mâncați dovleac copt că vă oprește din întrebări

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezent marți, la Slatina, la târgul organizat de Ziua produselor agroalimentare românești a evitat să discute despre conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2017 - 08:45

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezent marți, la Slatina, la târgul organizat de Ziua produselor agroalimentare românești a evitat să discute despre conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea. Întrebat ce părere are despre tensiunile dintre partid și guvern, Petre Daea a încercat să devieze întrebările, exasperat de insistențele reporterilor. 

„Mă...lăsați. Haideți, mă, tăceți din gură. Haideți aici să vedem. Ia uitați tricolorul, ia uitați produsele, ia uitați ce oameni frumoși, ia uitați ce zi frumoasă. Ia mai transmiteți și din astea populației”, le-a spus Daea jurnaliștilor, potrivit Realitatea. 

La un moment dat, ministrul a încercat să le „închidă” gura cu niște dovleac copt: „Luați, fraților, și mâncați românește. Dovleac copt. Să știți că vă oprește și din întrebări”, a spus Daea.

 

Jurnaliștii nu s-au dat bătuți și l-au întrebat pe ministrul de resort ce preparate sănătoase mănâncă într-o zi, Petre Daea a susținut că își ia la serviciu pachet cu mâncare preparată de soția sa, de acasă.

"Sunt meniuri diferite pe care le mănânc. La micul dejun nu mănânc. (...) Pentru prânz (...) eu vin cu mâncarea în fiecare zi de acasă, mi-o dă soția (...), de regulă câte o ciorbă de legume sau de carne de pasăre și, evident, felul doi — fie ardei, fie cartofi cu o bucată de carne și cam atât. (...) Și cina, când ajung acasă, de regulă ajung târziu, niciodată mai devreme de ora 23,00, apuc să mănânc ceea ce soția îmi dă și îi mulțumesc și pe această cale că are grijă de mine și mă primește la acea oră acasă", a spus Daea.

Declarațiile pot fi urmărite la minutul 65.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...