12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Mihai Chirica a întrerupt ședința CEx a PSD Iași. Situația s-a...

VIDEO. Mihai Chirica a întrerupt ședința CEx a PSD Iași. Situația s-a inflamat, cerându-se chiar excluderea din partid a edilului

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a întrerupt, vineri, ședința CEx a filialei PSD din oraș, unde se discuta despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Edilii din județ i-au reproșat lui Chirica atitudinea pro-Grindeanu, ajungându-se chiar la propuneri de excludere a primarului Iașiului din partid, scrie Ziar de Iași.

"S-a dus la prezidiu şi a început să vorbească. Ne-a spus că nu trebuie să dăm jos Guvernul Grindeanu, iar în acel moment au sărit primarii din judeţ. S-a creat hărmălaie, au fost nişte schimburi dure de replici”, a declarat pentru News.ro unul dintre cei prezenţi în sală.

Costică Păstârnac, primarul comunei Ipatele, a fost cel mai vocal pesedist împotriva prezenței lui Chirica în cadrul ședinței în care nu fusese invitat. Acesta a propus chiar excluderea lui Chirica din partid, însă cererea sa a rămas fără ecou.

 

"Reuniunea a fost întreruptă, iar unii primari din judeţ au început să plece, spunând că nu au venit să-l asculte pe Chirica. Până la venirea lui Chirica, s-a votat o rezoluţie de susţinere a moţiunii de cenzură”, au spus surse social-democrate.

Mihai Chirica a pierdut sprijinul în PSD în urma protestelor față de OUG 13, când și-a exprimat solidaritatea cu manifestanții. El a cerut demisia lui Florin Iordache, la acea vreme ministrul Justiției, și s-a arătat nemulțumit de Liviu Dragnea. În urma unui Consiliul Executiv al PSD a pierdut funcția de vicepreședinte de partid.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă