Victor Ponta: O să discut cu Jean-Claude Juncker să le ceară lui Iohannis și Grindeanu să repare scara rulantă de la Otopeni. E penibil

Fostul premier al Rom\niei, Victor Ponta, a scris, pe pagina sa de Facebook, că va discuta cu șeful Executivului European, Jean Claude Juncker, să le solicite președintelui Iohannis și premierului Grindeanu să repare scara rulantă de la aeroportul Otopeni, nefuncţională din octombrie.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.05.2017 - 11:02

Fostul premier al Rom\niei, Victor Ponta, a scris, pe pagina sa de Facebook, că va discuta cu șeful Executivului European, Jean Claude Juncker, să le solicite președintelui Iohannis și premierului Grindeanu să repare scara rulantă de la aeroportul Otopeni, nefuncţională din octombrie. Deputatul social-democrat subliniază că "acest aspect este penibil pentru o Românie europeană".

"Maine soseste in Romania Presedintele Comisiei Europene - Dl Jean Claude Juncker. Si eu am o solicitare concreta pt Domnia sa. Dincolo de aspectul penibil pt Romania "europeana" ma doare sufletul cand vad oameni in varsta care trebuie sa urce cu bagaje in spinare pana ajung la nelipsita si inevitabila coada infernala de la Pasapoarte ( bine ca o sa angajam 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui "Peste Prajit" dar nu reusim sa mai angajam 50 de ofiteri de Politie de Frontiera sa ne scuteasca de umilinta).

Joi la Parlament o sa merg la Dl Juncker sa il rog sa vorbeasca cu Dl Iohannis care sa vorbeasca cu Dl Grindeanu care sa vorbeasca cu Ministrul Transporturilor ( nu stiu cum il cheama) care sa vorbeasca cu seful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit sef la Aeroportul Otopeni ( pe criterii de "competenta" categoric) sa repare scara rulanta . Nu de tot - doar pana pleaca Dl Juncker !!!

Daca nu reuseste nici Juncker atunci o sa il rog pe Dl Trump! Apoi pe Angela Merkel si chiar pe Macron ( chiar daca nu prea au ei drum prin Romania)! Pana atunci urcam scara cu desaga in spinare - "Pas cu Pas"!!!

Update - iar sunt nevoit sa precizez ca opiniile mele se adreseaza celor care gandesc cu mintea lor ( nu cu alta parte a corpului .:..) / e lesne de inteles ca ironia mea este adresata unui Sistem administrativ care nu se schimba si nu performeaza indiferent de cine este la Putere - si NU este "un nou atac la Guvernul Grindeanu" - cum mai scrie cate un domn jurnalist care functioneaza ca si scara rulanta de mai jos !!!!
Scara rulanta pe care am fotografiat-o azi este practic "poarta de intrare" in Romania la Aeroportul Otopeni - locul prin care milioane de romani si straini trec obligatoriu . Este nefunctionala din luna Octombrie ( cel putin)!!! De atunci s-au schimbat si Guverne, si ministrii si parlamentarii - doar scara rulanta nu se sinchiseste sa mearga", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...