Victor Ponta, ironic la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea: România poate avea cel mai bun Cod Fiscal, dar este măcelărit de incompetenţi

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, nu a ratat ocazia de a fi, din nou, ironic la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2017 - 22:43

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, nu a ratat ocazia de a fi, din nou, ironic la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook, într-un mesaj în care îi urează "la mulţi ani" fostului ministru Eugen Teodorovici şi îl laudă pentru reuşita de a duce la bun sfârşit un Cod Fiscal care "acum este măcelărit de tot felul de incompetenţi care nu înţeleg că stabilitatea şi predictibilitatea măsurilor fiscale este cea mai importantă".

"Indiferent de faptul ca politica ne duce uneori pe drumuri diferite sunt convins ca pentru viata publica, interesul general si pentru ceea ce a lasat in urma pozitiv "Guvernarea Ponta" prezenta in echipa a lui Eugen a contat foarte mult :

1. Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare - peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania

2. A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 - o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este "macelarit" in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)! Plus ca a fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea inelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu)!

3. In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % - Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat "DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila". Si asa am reusit!

Pentru toate aceste realizari comune ii urez si in public toate cele bune lui Eugen si ii multumesc ( si tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu "Cartelul lui Escobar de la Teleorman" - nu este din acel film si acea lume)", scrie Victor Ponta, pe Facebook.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...