7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportVenerabilul mason, generalul Săvoiu din partidul rezerviştilor serviciilor secrete: "Voiculescu, Becali, PSD,...

Venerabilul mason, generalul Săvoiu din partidul rezerviştilor serviciilor secrete: “Voiculescu, Becali, PSD, PNL sunt prăduitori”. Vezi despre cine a spus că e cinstit

Constantin Bartolomeu Săvoiu, general în rezervă al Armatei Române, decorat de două ori de Franţa cu Legiunea de onoare ca cetăţean francez, prim vicepreşedintele Partidului Alianţa pentru Lege şi Ordine (ALO – încă neînscris oficial), crede ca România “este ţinută în mocirlă de prăduitorii, hoţii care şi-au făcut averile prin furt”, dându-i drept exemple pe Dan Voiculescu şi Gigi Becali.

Pe generalul Săvoiu, care este şi  Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române-1880, nu îl deranjează că printre cei care s-au înscris în ALO figurează şi foşti ofiţeri de Securitate, deoarece membrii acestei organizaţii “fie ei şi securişti, nu sunt hoţi”. Majoritatea celor înscrişi ar fi rezervişti ai Armatei, Poliţiei şi serviciilor secrete de dupa 1990.

Săvoiu e necăjit că nu au venit în partid toţi rezerviştii Armatei, pentru că mulţi ar fi fost cumpăraţi de “prăduitorii- generali Gabriel Oprea, Neculai Onţanu şi Mihai Iliescu”.

Citeşte şi Rezervistii serviciilor secrete, Armatei, Politiei si-au facut partid, denumit ALO. Vezi ce vrea acest partid

Săvoiu:”Dan Voiculescu şi Gigi Becali sunt hoţi”

Potrivit declaraţiilor făcute României Libere , Săvoiu susţine că e nevoie de acest  partid (ALO) pe scena politică „pentru a-i sancţiona pe hoţii ţării, cum sunt Dan Voiculescu si Gigi Becali. Voiculescu mi-a fost coleg de ASE, cu un an mai mic. El şi-a făcut averea furând din averea ţării. Voiculescu e un mare manipulator de oameni, iar colonelul Mircea Dogaru (şeful sindicatului disponibilizaţilor din  Armată-nn) e un oportunist. S-a lipit de Voiculescu pentru că vizează un post de secretar de stat şi acum e nemulţumit că nu l-a primit. Dogaru înjoseşte haina militară, e un extremist”.

 “Generalii Gabriel Oprea si Neculai Onţanu  sunt fără onoare, România trebuie să scape de ei”.

„ Cu bani foarte mulţi, furaţi tot de la stat, ei (Oprea, Onţanu -nn) incearcă să-i  cumpere pe rezervişti în organizaţia generalului Mihai Iliescu, prietenul lor. Acesti oameni sunt fără onoare. De 23 de ani ne conduc nişte crocodili, de care România trebuie să scape; România trebuie să fie salvată de clica lui Voiculescu , a lui Oprea şi a tuturor celorlalţi , indiferent de partid, pentru că aceştia ţin România în mocirlă, iar România trebuie purificată prin catharzis” spune Săvoiu.

” Emil Boc este singurul onest, care a făcut ceva pentru ţară”

Singurul despre care are o părere bună este Emil Boc, fost premier şi preşedinte al PDL „Este singurul onest, care a făcut ceva pentru ţară. Acum e blamat, dar istoria îl va aseza la loc de cinste” spune Săvoiu. Recunoaşte că membrii grupării „Reformiştii” din PDL, reprezentaţi de Monica Macovei şi Cristi Preda, sunt cinstiţi, dar spune că nu a reuşit să comunice cu ei.

PSD e “un partid de prăduitori”

Săvoiu nu crede în USL, ci in principiul „dreapta construieşte, stânga cheltuieşte, iar actualul PNL e o caricatură ce nu se pot numi liberali, iar PSD are doctrina, dar sunt niste prăduitori, nişte hoţi”.

Săvoiu spune că e “nevoie de LEGE şi ORDINE pentru a-i îndepărta pe aceşti hoţi”. Când l-am întrebat dacă nu îl deranjează faptul că preşedintele partidului este un fost ofiţer de Securitate, respectiv Dinu Gheorghe, Săvoiu a insistat că acesta nu a fost la Securitate, ci la Militie, şi că abia după 1990 a fost integrat in serviciul secret al Ministerului de Interne, la contrainformaţii, şi apoi a trecut în rezervă, iar acum e avocat şi conferenţiar.

Preşedintele ALO este un fost ofiţer de Securitate

Îl dezamăgim pe venerabilul Săvoiu: Dinu Gheorghe, preşedintele ALO, acum avocat,  a fost ofiţer de Securitate între 1987-1989, cum singur ne-a confirmat (a fost sincer), dar a susţinut că nu a făcut poliţie politică. El a candidat fără succes la preşedinţia ţării în 2004 şi la europarlamentare în 2007. Acum vrea să restabilească LEGEA şi ORDINEA în ţară, printr-o cale de mijloc, pe care el o defineşte ” ordoliberală”.

Din ALO mai fac parte, între alţii,  generalii în rezervă Constantin Degeratu, Nicolae Micador, Marin Burgui,  foştii ofiteri SRI Adrian Radu şi Carmen Grama, şi civilii: profesorul universitar Michael Chircor, jurnaliştii Laurenţiu Solomon şi Dan Coste.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă