4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVanghelie: "Am vrut Internele pentru a avea si noi un serviciu secret"

Vanghelie: “Am vrut Internele pentru a avea si noi un serviciu secret”

Liderii PSD inca incearca sa-si clarifice pozitia fata de PDL si Traian Basescu. In timp ce Geoana este sigur ca la prezidentiale nu vom asista la "un joc de domnisoare", Vanghelie recunoaste ca PSD a dorit Ministerul de Interne pentru a pune mana pe serviciul sau de informatii.
Liderul PSD, Mircea Geoana, isi face curaj. El spune ca anul 2009 "face cat un ciclu politic normal" si ca cele doua momente electorale, alegerile europarlamentare si cele prezidentiale, vor fi marcate nu de noncombat, ci, dimpotriva, de o lupta agresiva. "Iar despre alegerile prezidentiale, iarasi cine crede ca e un joc de domnisoare, ca jocurile sunt facute, daca cineva crede ca in Romania alegerile prezidentiale nu sunt importante si nu va fi dusa o lupta extrem de dura, politica, electorala, impreuna cu institutele de sondare sau cu perceptia publica, se insala", este concluzia lui Geoana.

 

Cat despre europarlamentare, Geoana vede partidele implicate intr-o "campanie agresiva". Dupa agresivitate, Geoana s-a referit la solidaritate ca la un test pe care va trebui sa-l dea societatea romaneasca. Cat despre coalitia PSD-PDL, ea nu trebuie sa dea decat testul de eficienta. "Una e sa guvernezi atunci cand resursele sunt abundente si viata este usoara, un fel de Copacabana, si alta e sa guvernezi tara in momente de criza, de contractie", a declarat presedintele Senatului.
Liderul filialei Bucuresti, Marian Vanghelie, le da dreptate si lui Mircea Geoana, si lui Viorel Hrebenciuc. "A spus-o foarte clar Hrebenciuc… Am vrut Ministerul de Interne pentru a avea si noi un serviciu secret. Am vrut un minister de forta pentru ca si PDL are un minister de forta.

 

Si PDL are un serviciu secret la Ministerul Apararii", a deconspirat Vanghelie elemente din negocierea PSD-PDL pentru Interne. Intrebat cine va candida din partea PSD la functia suprema in stat, Marian Vanghelie a inceput sa filosofeze: "Viata e atat de complicata incat azi esti zeu, maine esti pisicuta… Pareti sa stiti candidatul. Il stiti? Parca stiu… E firesc sa stiu ce vreau sa sustin in PSD. Nu cred ca PSD il va sustine pe Sorin Oprescu, ca sa fiu sincer, si cred ca va sustine un candidat din randurile partidului. Ma refer si la Mircea Geoana", a mai declarat Vanghelie. Pana sa se decida pesedistii sa anunte oficial candidatul la prezidentiale, potrivit unui sondaj INSOMAR prezentat ieri la Realitatea TV, cota de incredere a lui Traian Basescu a ajuns la 57%.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă