Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE: Senatorii din Biroul Permanent au aprobat cererea DNA privind urmărirea penală a lui Oprea. Care este următorul pas

Senatorii din Biroul Permanent vor discuta, miercuri, cererea procurorilor anticorupție pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, cercetat pentru abuz în serviciu, a anunțat șeful Senatului.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 27.01.2016 - 11:15

UPDATE 11.10: Senatorii din Biroul Permanent au aprobat solicitarea procurorilor anticorupție pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, şi a trimis-o la Comisia Juridică, a anunţat şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Comisia Juridică se va reuni marţea viitoare. După avizul Comisiei, cererea DNA va fi votată în plenul Senatului.

----

Senatorii din Biroul Permanent vor discuta, miercuri, cererea procurorilor anticorupție pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, cercetat pentru abuz în serviciu, a anunțat șeful Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că ședința începe la ora 11.00.

Citește și:  Specialiști: Procurorul general al României, OBLIGAT să-și dea demisia! Vezi MOTIVELE

Senatorii din Comisia juridică urmează să se reunească marțea viitoare pentru a discuta cererea DNA.

Fostulul ministru de Interne şi senator Gabriel Oprea este acuzat de abuz în serviciu, pentru însoţirea deplasărilor sale de echipaje ale Poliţiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal şi procurorul general Tiberiu Niţu, în baza unui protocol.

Oprea este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu: una constă în folosirea resurselor umane şi materiale ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a asigura, în mod nelegal, însoţirea deplasărilor efectuate în perioada în care era ministru cu echipaje ale Poliţiei Rutiere, iar cealaltă se referă la încheierea unui protocol în baza căruia procurorul general, Tiberiu Niţu, a beneficiat, în mod nelegal, de însoţirea deplasărilor efectuate cu echipaje ale Poliţiei Rutiere.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...