Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UNPR a fuzionat cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale, înfiinţat în urmă cu 14 ani

UNPR a fuzionat, astăzi, prin absorbţie, cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale (PPPS), iar obiectivul electoral al Uniunii este să obţină cel puţin 10% la alegerile parlamentare, a explicat  preşedintele executiv Gabriel ...

Share

Avram Eliza 0 comentarii

02.12.2011 - 12:36

UNPR a fuzionat, astăzi, prin absorbţie, cu Partidul Popular al Protecţiei Sociale (PPPS), iar obiectivul electoral al Uniunii este să obţină cel puţin 10% la alegerile parlamentare, a explicat  preşedintele executiv Gabriel Oprea, relatează Mediafax.

Liderul UNPR a afirmat că fuziunea a fost determinată de faptul că PPPS şi-a asumat valorile de centru-stânga, gestul politic fiind fundamentat pe principii, nu pe interese personale sau de grup.

Oprea a declarat că UNPR are aproape 300.000 de membri şi îşi propune ca la alegerile parlamentare din 2012 să obţină cel puţin 10%.

Preşedintele PPPS, Nicolae Popescu, a afirmat că partidul pe care îl reprezintă a fost înfiinţat în urmă cu 14 ani.

El a declarat că absorbţia PPPS în UNPR a fost determinată de faptul că "România nu îşi mai poate permite aventuri politice".

Popescu a spus că actuala coaliţie guvernamentală a fost nevoită să ia măsuri dure de austeritate, asemenea unui general care, într-un război, ia hotărâri care pot duce la moartea a zeci de mii de soldaţi, dar prin care se câştigă războiul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...