4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUdrea acuză PSD-ul de mită electorală şi susţine că Ponta vrea să...

Udrea acuză PSD-ul de mită electorală şi susţine că Ponta vrea să devină “primul grătaragiu politic al ţării

Elena Udrea îl acuză pe Victor Ponta că “i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist” şi spune că PSD-UL ” a dat destule plase” pentru a obţine votul cetăţenilor.

“Să nu mai poţi de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceştia să-i păcălească pe pedelişti – când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal. Trag de aici concluzia că doar micii şi berea gratis merită votul cetăţenilor, zahărul şi făina din pungă, nu!”, spune Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltări mai susţine că Ponta l-a dat jos pe Marian Vanghelie de la conducerea PSD Bucureşti din invidie şi pentru că vrea să fie el “primul grătaragiu politic al ţării”.

“Şi atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la şefia PSD Bucureşti pe Vanghelie, tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării!”, scrie Udrea pe blogul său.

Victor Ponta şi Crin Antonescu l-au susţinut sâmbătă pe Liviu Harbuz ce candidează pentru un loc de deputat din judeţul Neamţ. Astfel, liderii USL au participat la petrecerile organizate cu acest prilej, la care au fost oferite participanţilor mâncăruri tradiţionale, inclusiv mici şi bere.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă