Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

TVR cauta director pentru... "jurnalism de calitate"

Televiziunea Romana a scos la concurs postul de director al Directiei Stiri, dupa ce acesta a ramas vacant in urma demisiei lui Lucian Sarb, apropiat al fostei conduceri. Candidatii vor fi examinati de o comisie de evaluare, aprobata de CA al ...

Share

Andreea Nicolae 0 comentarii

19.07.2005 - 00:00
Televiziunea Romana a scos la concurs postul de director al Directiei Stiri, dupa ce acesta a ramas vacant in urma demisiei lui Lucian Sarb, apropiat al fostei conduceri. Candidatii vor fi examinati de o comisie de evaluare, aprobata de CA al SRTv, din care fac parte Tudor Giurgiu, presedinte-director general, George Pruteanu, Anne Marie Juganaru (ambii membri ai Consiliului de Administratie), precum si patru persoane din afara institutiei. Pana acum si-au manifestat interesul pentru postul de director Stiri Ioana Avadani, director CJI, si Mihai Coman, decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.
"Organizarea concursului este doar prima miscare dintr-un sir de decizii ce trebuie luate la Stiri", a declarat directorul general Tudor Giurgiu, adaugand ca membrii echipei "trebuie sa-si regaseasca echilibrul si dorinta de a face jurnalism de calitate".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...