Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudor Chirilă, dezamăgit de Klaus Iohannis

Solistul trupei Vama,Tudor Chirilă, a publicat, pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îşi arată dezamăgirea faţă de preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că "imaginile cu Ponta și Iohannis, zâmbind la ceremonia de la Iași, de la Mica Unire, îi provoacă o stare de greață", după atacurile murdare din campania electorală.

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 28.01.2015 - 08:14

Solistul trupei Vama,Tudor Chirilă, a publicat, pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care îşi arată dezamăgirea faţă de preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că "imaginile cu Ponta și Iohannis, zâmbind la ceremonia de la Iași, de la Mica Unire, îi provoacă o stare de greață", după atacurile murdare din campania electorală.

"Trebuie să fii dintr-un aluat cu totul special (n-aş vrea nici măcar să-l miros) ca să poţi lăsa cu atâta usurinţă în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca şi cum Ponta n-ar fi împroşcat cu noroi, ca şi cum Iohannis n-ar fi fost murdărit. Cine a zis că e usor să fii politician? E nevoie de obraz gros de tot", a precizat Chirlă pe pagina de Facebook. 

 "Imi rămâne speranţa din ce în ce mai palidă că Iohannis îţi va va respecta promisiunile făcute electoratului", a mai adăugat artistul.

În campania electorală, Tudor Chirilă l-a susţinut pe preşedintele Klaus Iohannis.

Citește totul despre:

Comentarii