Traseista Liliana Mincă a fost numită de premierul Grindeanu vicepreședintă a ANPC. Ea a trecut prin șapte partide, cu huiduieli și scandaluri

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Mincă în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2017 - 00:16

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Mincă în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

În carierea sa politică, Liliana Mincă a trecut prin șapte partide, iar de multe ori plecările au fost însoțite de scandal, jigniri și acuze publice. Pentru Mincă, fiecare mutare a fost menită să îi aducă funcții. Ea şi-a început cariera politică în 2004, când s-a înscris în PC, cu susţinerea căruia a fost desemnată, în 2006, şefă a Loteriei Române, post pe care l-a ocupat timp de trei ani.

Mincă s-a înscris în decembrie 2011 în UNPR, formaţiune pe care a părăsit-o însă în octombrie 2012 pentru a candida pentru un fotoliu de deputat din partea PP-DD. Când PP-DD a intrat în disoluție, s-a refugiat la PND, după care a revenit la UNPR, fiind răsplătită cu funcţia de preşedinte al organizaţiei Botoşani. Ulterior, s-a înscris în PSD, partid din care plecat pentru un loc eligibil oferit de ALDE.

Presa a relatat că desemnarea ei pe lista de candidați ALDE Botoșani a fost primită cu ostilitate de membrii ALDE: îmbrânceli și huiduieli.

De asemenea, Marieta Safta, fost magistrat asistent la Curtea Constituțională (CCR) a fost numită secretar de stat la Ministerul Justiției, minister condus de un fost judecător la CCR, Tudorel Toader. Marcel Alexandru Stoica a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale.  Grindeanu a numit, de asemenea, patru consilieri la Cabinet — consilieri de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului: Elena Cucu, Raluca-Andreea Constantin, Kunigunda Sprencz și Aron Szele. 
 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...