Traian Basescu domina detasat topul increderii electoratului

Conform unui sondaj IMAS dat publicitatii astazi - realizat in perioada 11-18 octombrie in 108 localitati, pe un esantion aleator, stratificat, de 1.241 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei - presedintele Traian Basescu ...

Share

Cristina Darmina Iamandi 0 comentarii

06.11.2006 - 00:00
Conform unui sondaj IMAS dat publicitatii astazi - realizat in perioada 11-18 octombrie in 108 localitati, pe un esantion aleator, stratificat, de 1.241 de persoane, reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei - presedintele Traian Basescu domina detasat topul increderii electoratului, cu aproape 57 de procente.
Pe pozitia a doua, la mare distanta, se situeaza Mircea Geoana, in care 29 la suta dintre cei chestionati au declarat ca au foarte multa si destul de multa incredere.
Pe locul al treilea se afla Corneliu Vadim Tudor cu 25 la suta, urmat indeaproape de Calin Popescu-Tariceanu cu 24 la suta.
Emil Boc se bucura de increderea a 17 la suta dintre intervievati, in vreme ce Marko Bela si Dan Voiculescu sunt la egalitate in preferinte, cu 8 procente.
Marja statistica de eroare a sondajului este de plus-minus 2,9 la suta.

Citește totul despre:

Comentarii