Toma Petcu: Nu am nicio intenţie să părăsesc Ministerul Energiei. Remanierile nu le stabilesc eu

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, vineri, că nu intenționează să plece de la conducerea instituției și că nu au fost exprimate nemulțumiri în ceea ce privește activitatea sa. Totodată, el a afirmat că nu a avut nicio discuție despre o posibilă remaniere cu premierul Sorin Grindeanu sau cu șeful PSD, Liviu Dragea.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

12.05.2017 - 21:50

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, vineri, că nu intenționează să plece de la conducerea instituției și că nu au fost exprimate nemulțumiri în ceea ce privește activitatea sa. Totodată, el a afirmat că nu a avut nicio discuție despre o posibilă remaniere cu premierul Sorin Grindeanu sau cu șeful PSD, Liviu Dragea, informează Mediafax.

„Nu am nicio intenţie să-l păsesc. Remanierile nu le stabilesc eu (...) Aceste lucruri se discută...nu este un subiect care să ne intereseze", a declarat Toma Petcu, la Buzău, unde a participat la prezentarea de către Romgaz a unui zăcământ de gaze, după ce a fost întrebat de jurnaliști dacă se simte „remaniabil".


Citește și:  Scandalul grațierii întărește puterea lui Liviu Dragnea. Toți miniștrii si parlamentarii social-democrați îi vor da socoteală direct șefului PSD 

Erorile unor miniștri sau parlamentari PSD s-au dovedit un bun prilej pentru liderul PSD să centralizeze decizia în partid. Prima decizie care se va lua în noul format va viza legea grațierii, la care Dragnea se arată dispus să renunțe.

Chestionat dacă a discutat cu premierul sau cu lideri ai PSD şi dacă au fost exprimate nemulţumiri privind activitate sa, ministrul Enegiei a răspuns negativ.

Ministrul Energiei a participat, vineri, la prezentarea unui zăcământ de gaze, făcută de Romgaz. La eveniment au mai participat premierul Sorin Grindeanu, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ministrul Economiei, Mihai Tudose.


Citește și:  Ministrul Pavel Năstase, despre posibilitatea de a fi demis de premierul Grindeanu: Demisia este un act care se poate întâmpla în orice moment. Nu a spus nimic în acest sens

Ministrul Educației, Pavel Năstase, susține că nu a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre posibilitatea de a fi demis de la conducerea instituției.

 

 

Întrebat, vineri, la Buzău, unde a participat la prezentarea de către Romgaz a unui zăcământ de gaze, dacă se simte "remaniabil", ca urmare a discuţiilor în acest sens care vizează persoana sa, şi dacă va părăsi portofoliul, Toma Petcu a răspuns: 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...