Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tinerii din PD acuza marginalizarea

Majoritatea tinerilor din cadrul PD nu sunt multumiti de rolul atribuit lor de actuala conducere a partidului. Reuniti la Navodari in cadrul Scolii de Vara, tinerii democrati sustin ca promisiunile ce le-au fost facute nu au fost onorate. Astfel, ...

Share

Mihai Ciorcan 0 comentarii

29.08.2005 - 00:00
Majoritatea tinerilor din cadrul PD nu sunt multumiti de rolul atribuit lor de actuala conducere a partidului. Reuniti la Navodari in cadrul Scolii de Vara, tinerii democrati sustin ca promisiunile ce le-au fost facute nu au fost onorate. Astfel, desi sefii lor pe linie politica le recunosc meritul de a fi depus eforturi consistente in campaniile electorale de anul trecut, dupa preluarea guvernarii de catre PD tinerilor li s-a blocat accesul la functiile executive. In cadrul Guvernului a fost numit doar un singur membru al Organizatiei de Tineret a PD (OTPD), si acela pe un post aproape nesemnificativ: subsecretar de stat la Autoritatea Nationala pentru Tineret. Mai mult, aceasta institutie a fost oferita UDMR, care nici macar nu are o organizatie interna a tinerilor.
Nemultumirile tinerilor din PD au fost amplificate si de decizia interna adoptata recent in cadrul Consiliului National de Coordonare prin care reprezentantii OTPD au fost exclusi din birourile de conducere judetene si cel national. Desi numara 20.000 de membri, organizatia tinerilor a fost pusa pe picior de egalitate cu structuri aproape insignifiante, cum ar fi organizatia varstei a III-a.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...