21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportTariceanu reales, Ludovic Orban il bate pe Bogdan Olteanu la vicepresedinti

Tariceanu reales, Ludovic Orban il bate pe Bogdan Olteanu la vicepresedinti

La reluarea lucrarilor Congresului extraordinar al Partidului National Liberal, s-a anuntat ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost reales presedinte al PNL, el obtinand 1194 de voturi din 1305 exprimate. In alegerile pentru cele 15 functii de vicepresedinte, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a obtinut 771 de voturi in cursa pentru functia de vicepresedinte pentru comunicare si relatii publice, invingandu-l pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (513 voturi. Olteanu va solicita, in prima sedinta a Biroului Politic al PNL, votul de incredere al acestui for, precum si al grupului parlamentar liberal din Camera, pentru functia de presedinte al Camerei Deputaþilor.
Senatorul Adrian Cioroianu va fi vicepresedinte PNL pentru afaceri europene, cu 745 de voturi. Contracandidatii sai, ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu si senatorul Mihai Lupoi au obtinut 489 de voturi, respectiv 55 de voturi.
Postul de vicepresedinte pentru politici economice si mediul de afaceri i-a revenit lui Teodor Atanasiu, cu 1006 voturi.
Teodor Melescanu, fara contracandidat la functia de vicepresedinte pentru relatii internaþionale, a obtinut 1170 de voturi, iar Crin Antonescu, candidat la postul de vicepresedinte pe domeniul politic, a primit 1219 de voturi.
Norica Nicolai a invins in competitia cu Adrian Iorgulescu pentru functia de vicepresedinte pentru relatii cu societatea civila si egalitate de sanse. Nicolai a obtinut 925 de voturi, iar Iorgulescu – 349.
Rezultat strans si in competitia pentru functia de vicepresedinte pentru relatii institutionale si administratie publica: Victor Paul Dobre – 652 voturi, Radu Stroe – 616 voturi.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă