Tariceanu a prelucrat filialele din Muntenia

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a convocat, ieri, la Casa Dante din Bucuresti, pe liderii filialelor liberale din Muntenia, Oltenia si Dobrogea. Sedinta urma sa fie a doua intanire la nivel regional dupa ce, de saptamana trecuta, s-a intalnit ...

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

15.11.2006 - 00:00
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a convocat, ieri, la Casa Dante din Bucuresti, pe liderii filialelor liberale din Muntenia, Oltenia si Dobrogea. Sedinta urma sa fie a doua intanire la nivel regional dupa ce, de saptamana trecuta, s-a intalnit cu liderii filialelor din Moldova.
Inainte de intrunire, protagonistii disputei pareau sa ramana pe aceleasi pozitii. Aceasta in conditiile in care in Muntenia curentul pro-Stolojan este destul de slab reprezentat.
De altfel, inainte de sedinta liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a sustinut ca PNL are probleme mai importante decat situatia lui Theodor Stolojan: "Ne preocupa asigurarea stabilitatii politice si continuarea guvernarii. Vom evalua situatia politica", a spus Orban. De cealalta parte, sustinatorii lui Stolojan au adus si ei argumentele lor. Deputatul de Dolj, Horatiu Buzatu, unul dintre sustinatorii platformei, a afirmat ca isi va sustine in continuare punctul de vedere, in ciuda faptului ca platformistii fusesera avertizati sa aleaga intre PNL si gruparea Stolojan: "Sustin revenirea lui Theodor Stolojan in partid, nu ma astept sa fiu exclus, demersurile mele fiind in favoarea PNL. Ne dorim rezolvarea problemelor PNL in interiorul partidului", a spus Buzatu. Un alt sustinator al lui Stolojan, deputatul Petre Ungureanu, s-a aratat mai sceptic. El a anuntat ca ii va repeta lui Tariceanu argumentele in favoarea revenirii lui Stolojan. Intrebat daca se asteapta sa fie sanctionat, Ungureanu a raspuns: "La cata minte au, probabil ca ma vor exclude".

Citește totul despre:

Comentarii