10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportTariceanu: PNL, cel putin 20% din voturi la europarlamentare

Tariceanu: PNL, cel putin 20% din voturi la europarlamentare

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, aseara, la Antena 3, ca "ambitia" sa este ca Partidul National Liberal sa obtina un rezultat de minim 20% din totalul voturilor care vor fi exprimate la alegerile din Romania pentru Parlamentul European.

El a aratat ca orice Guvern este criticabil si ca daca reperul principal ar fi sondajele de opinie, atunci PNL ar trebui sa se situeze "la minus".

Tariceanu s-a referit si la relatia sa cu presedintele Traian Basescu, afirmand ca acesta a fost ales ca sef al statului mai mult cu voturile PNL decat ale PD si ca nu si-a imaginat niciun moment ca se va ajunge la o situatie in care presedintele sa incerce sa distruga Partidul National Liberal prin atacuri la adresa conducerii si a Guvernului.

"Regret si imi pare rau pentru Romania ca s-a ajuns la aceasta situatie", a spus Tariceanu.

Liderul PNL a negat ca intre PNL si PSD ar exista vreun protocol sau o intelegere, precizand ca afirmatia a fost lansata in mod eronat de liderul PD, Emil Boc, iar social-democratii nu vor primi niciun post in Guvern.

"Nu exista niciun protocol, nu exista nicio intelegere. Este o inventie a lui Emil Boc", a spus Tariceanu.

El l-a catalogat, la Antena 3, pe Emil Boc drept "un personaj politic cu o involutie spectaculoasa incepand din 2005 si tot mai caraghios".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă