Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Surse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finanțe pentru taxa de solidaritate apărută peste noapte

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat în termeni duri pe ministrul Mișa, după anunţul despre noua taxă de solidaritate.solidaritate.informații din zona guvernamentală, citate de Digi24.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2017 - 21:21

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat în termeni duri pe ministrul Mișa, după anunţul despre noua taxă de solidaritate. Surse apropiate Guvernului, citate de Digi24, spun că Tudose a avut o discuție cu ministrul Mișa, iar șeful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finanțe pentru declarațiile referitoare la taxa de solidaritate.

Mihai Tudose a fost nemulțumit de modul cum Ionuț Mișa a prezentat informațiile în interviul în care a anunțat taxa de solidaritate.

Se pare că în ziua precedentă, la Guvern, cei doi au vorbit despre ce urmează să se anunțe pentru perioada următoare, iar taxa de 2% nu a fost printre subiectele discutate.

Conform surselor din zona guvernamentală, această taxă nu ar urma să fie aplicată. Contribuția este una veche, nicidecum nouă.

Premierul se arată nemulțumit de modul în care ministrul Mișa a comunicat, deși acesta a vorbit destul de detaliat despre această taxă, ca și cum toate lucrurile ar fi fost deja stabilite, potrivit informațiilor Digi24.

Nu este prima dată când Ionuț Mișa anunță ceva cu care premierul nu este de acord. Imediat după numirea în funcție, ministrul Finanțelor anunța desființarea Pilonului 2 de pensii, fapt care a stârnit polemici numeroase în mediul economic românesc și nu numai.

Conform informațiilor Digi24, premierul va face o declarație despre taxa de solidaritate de 2% și este posibil să nege cam tot ce a spus Ionuț Mișa.

Citește totul despre:

Comentarii