Dragnea explică de ce nu merge la Cotroceni la învestirea noilor miniştri: Nu mai cred în neimplicarea politică a lui Iohannis

Actele cu propunerile pentru noii miniştri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare că nu va participa la ceremonia de depunere a jurământului, susţin surse politice citate de Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 13.10.2017 - 16:59

UPDATE 15.30: După şedinţa CExN, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că nu va merge la Cotroceni la învestirea noilor miniştri, afirmând că "nu mai crede în neimplicarea politică a domnului Iohannis".

"Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindenţiale pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui. Nu e un moft. Dacă vrea să vorbească de PSD să se facă membru. Altfel îl rog să nu mai vorbească despre PSD", a fost mesajul preşedintelui PSD pentru şeful statului Klaus Iohannis.

Liderul PSD a avut aceeaşi solicitare şi pentru purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi.

"Cererea e transmisă şi către purtătorul de cuvânt. Nu trebuie să facă conferinţe la Cotroceni să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să îşi spună părerea, să semneze adeziunea şi vine la partid", a mai spus Dragnea.

Cât priveşte relaţia cu Klaus Iohannis şi cum s-a ajuns în această situaţie, Dragnea a precizat: " Am stat cu mâna întinsă până mi-a amorţit. Nu cred că PSD sau eu am făcut instituţional ceva împotriva preşedintelui Iohannis. Eu nu mai vreau să merg în Palatul Cotroceni"


Actele cu propunerile pentru noii miniştri vor fi trimise, luni, la Cotroceni, iar Liviu Dragnea se pare că nu va participa la ceremonia de depunere a jurământului, susţin surse politice citate de Mediafax. Vineri, liderii PSD vor decide, în CExN, cine sunt noii miniştri care vor prelua atribuţiile lui Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc şi Rovana Plumb.

Liderul PSD, Liviu Dragnea se pare că nu va participa la ceremonia de depunere a jurământului.

Rovana Plumb (ministrul delegat pentru Fonduri Europene), Sevil Shhaideh (viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale) şi Răzvan Cuc (ministrul Transporturilor) au anunţat că vor demisiona din Guvern, urmând ca şedinţa CEx PSD de vineri, ora 13.00, să decidă înlocuitorii.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...