Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sumele rezultate din colectarea arieratelor, spre educatie

De la inceputul anului pana acum, nivelul colectarii arieratelor a fost depasit cu 16%, sperandu-se ca pana la finele lui 2005 sa se ajunga la 20 de procente. Concluzia a fost comunicata de Sebastian Bodu, seful ANAF, in cadrul intalnirii pe care ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.10.2005 - 00:00
De la inceputul anului pana acum, nivelul colectarii arieratelor a fost depasit cu 16%, sperandu-se ca pana la finele lui 2005 sa se ajunga la 20 de procente. Concluzia a fost comunicata de Sebastian Bodu, seful ANAF, in cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat. "Nivelul colectarii arieratelor se spera sa fie depasit cu peste 20%, ceea ce inseamna aproape 10 mii de miliarde lei, suma pe care, daca ar fi sa o socotim la nivelul PIB-ului pe anul viitor, ar fi cam 0,3% din PIB", a declarat Vosganian. Sumele incasate suplimentar ar putea fi folosite, in opinia senatorului liberal, pentru a "compensa o parte din ce s-a scazut la invatamant", domeniu considerat a fi unul din cele doua "puncte sensibile" ale proiectului de buget pe anul 2007.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...