10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportStiri pe scurt

Stiri pe scurt

Geoana si Tariceanu nu se duc la Cotroceni
Presedintele PSD, Mircea Geoana, refuza sa participe la intalnirea de la Cotroceni. Asa incat BPN a stabilit ca PSD va fi reprezentat de un grup de vicepresedinti, dar nici acestia nu au fost nominalizati, deoarece Geoana nu s-a putut decide intre a-l desemna ca sef de delegatie pe Victor Ponta, Titus Corlatean sau Cristian Diaconescu. Biroul Politic Central al PNL l-a mandatat ieri pe vicepresedintele Crin Antonescu sa conduca delegatia liberala la Palatul Cotroceni. Din delegatie vor face parte Ludovic Orban, Teodor Melescanu si Mihai Voicu. Premierul va lipsi de la consultarile de la Cotroceni pe motiv ca la ora intalnirii va avea loc o sedinta de Guvern.

Marinimie PSD
Purtatorul de cuvant al PSD Cristian Diaconescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca partidul sau va accepta ca premierul Tariceanu sa vina in fata Parlamentului cu un nou guvern din care sa faca parte si PD. Dar cu conditia ca acesta sa fie restructurat.

PD nu a reusit sa obtina suspendarea suspendarii
Birourile reunite ale Parlamentului au decis, ieri, sa nu supuna votului cererea PD de suspendare a activitatii comisiei de ancheta pentru suspendarea sefului statului. Democratii au trimis o scrisoare in care anunta atacarea la Curtea Constitutionala a deciziei infiintarii acesteia. In consecinta, conducerea Parlamentului a permis comisiei de ancheta sa isi continue activitatea, in ciuda solicitarii de incetare a activitatii pana la pronuntarea de catre CC.

Elena Udrea, tinuta strans in brate de PD
Elena Udrea se bucura din plin de sprijinul PD. Conducerea partidului a infirmat toate zvonurile conform carora democratii ar dori despartirea de aceasta. "Informatiile nu vin din partea PD, iar totul nu este decat o intoxicatie de presa", a afirmat Cezar Preda, vicepresedinte al PD. "Asocierea ei cu tot felul de afaceri si personaje este facuta de catre adversarii politici si de catre cei care doresc decredibilizarea institutiei prezidentiale", a sustinut el.
Democratii nu au nimic sa ii reproseze. Nici decizia PD ca orice iesire publica sa se faca numai cu acordul partidului, survenita dupa declansarea scandalului "biletelul", nu a vizat-o pe Elena Udrea.
Elena Udrea a confirmat starea de normalitate a relatiilor sale cu liderii partidului ca urmare a sustinerii de care s-a bucurat in urma sedintei biroului permanent de luni. "Exista barfe care vor sa creeze impresia ca in PD sunt disensiuni intre membri. E o campanie de atacuri facuta impotriva partidului", a explicat ea.

Videanu cheama PNL sa discute in Alianta restructurarea
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, ieri, ca liberalii se grabesc sa anunte diverse proiecte de restructurare si doar premierul are abilitatea legala sa prezinte o astfel de propunere. "Primul ministru are abilitatea legala sa prezinte un proiect de restructurare. Liberalii, daca au o propunere, in mod normal trebuie sa vina in structura institutionala a Aliantei, sa o discutam", a spus Videanu.

Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați, finala Cupei României din acest an

Oţelul Galaţi a obținut calificarea în finala Cupei României pentru a doua oară în istorie, după ce a învins-o, pe teren propriu, pe Universitatea...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...
Ultima oră
Pe aceeași temă