Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SRI a predat la CNSAS 1 milion de dosare

Serviciul Roman de Informatii a predat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) peste 1,1 milioane de dosare apartinand fostei Securitati, in cele aproape cinci luni scurse de la demararea procesului. In total, CNSAS a ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.08.2005 - 00:00
Serviciul Roman de Informatii a predat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) peste 1,1 milioane de dosare apartinand fostei Securitati, in cele aproape cinci luni scurse de la demararea procesului. In total, CNSAS a intrat in posesia a peste 7.000 de metri liniari, insumand 1,3 milioane volume, iar ultima predare a avut loc la sfarsitul lunii trecute. Toate dosarele se afla la depozitul Popesti-Leordeni, spatiu imprumutat de Consiliu de la Administratia Rezervelor de Stat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...