Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sotul Laviniei Sandru, seful unei ligi a primarilor din Olt

Primarul PD al Slatinei, Darius Valcov, este presedintele interimar, pentru sase luni, al unei noi organizatii a primarilor, infiintata in judetul Olt, care reuneste o treime dintre edilii locali din judet, indiferent de apartenenta politica. ...

Share

Rl online 0 comentarii

22.08.2005 - 00:00
Primarul PD al Slatinei, Darius Valcov, este presedintele interimar, pentru sase luni, al unei noi organizatii a primarilor, infiintata in judetul Olt, care reuneste o treime dintre edilii locali din judet, indiferent de apartenenta politica. Organizatia, intitulata "Liga Primariilor din Olt" (LPO), a fost infiintata de comun acord, vineri, la Slatina, de o treime din primarii localitatilor din judet. Aceasta liga s-a constituit ca o asociatie de sprijinire reciproca a membrilor sai, de dezvoltare a unor programe comune, dar si de solidaritate in relatiile cu autoritatile de la nivel judetean si national. Printre membrii fondatori ai acestei asociatii se regasesc toti primarii de municipii si orase din judet, precum si o parte importanta a primarilor de comune.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...