Sever Voinescu: Domnul Ponta are teribilisme specifice pubertăţii

Deputatul PDL Sever Voinescu a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută luni, că regretă lipsa de colaborare cu USL în problema stabilirii bugetului de stat pentru 2012. Voinescu nu a ezitat să ironizeze atitudinea ...

Share

Claudiu Berbece 0 comentarii

28.11.2011 - 14:35

Deputatul PDL Sever Voinescu a precizat, într-o conferinţă de presă susţinută luni, că regretă lipsa de colaborare cu USL în problema stabilirii bugetului de stat pentru 2012. Voinescu nu a ezitat să ironizeze atitudinea preşedintelui PSD Victor Ponta: "Domnul Ponta are teribilisme specifice pubertăţii".

"Vă reamintesc că domnul Ponta, pe care unii politicieni din USL îl văd prim-ministru, lăuda până mai de curând guvernul maghiar pentru refuzul de a avea un acord cu FMI. Vedeţi ce se întâmplă în Ungaria. Tot domnul Ponta îl lăuda pe domnul Papandreu pentru felul în care îşi conduce ţara. Vedeţi ce se întâmplă acolo. De altfel, domnul Ponta are în general ţâfne şi teribilisme specifice pubertăţii şi mai puţin curajului şi responsabilităţii, lucruri care se cer unui lider politic într-o ţară cu problemele României", a apreciat purtătorul de cuvânt al PDL.

Victor Ponta anunţase anterior că USL va depune 12 amendamente la Lega bugetului.

De asemenea, Sever Voinescu a confirmat faptul că şefia SGG va reveni UDMR, arătând că "că aceasta este decizia primului ministru".

Cât despre şedinţa de luni din plenul Senatului, care decide cine îi va lua locul lui Mircea Geoană în fruntea Camerei Superioare a Parlamentului României, Sever Voinescu şi-a exprimat încrederea că Vasile Blaga, candidatul propus de PDL, va fi cel ales.Ne-ar fi plăcut să avem un partener în Opoziţie dar, după cum

Sever Voinescu a mai precizat că potrivit calendarului convenit în cadrul Coaliţiei bugetul pe 2012 ar urma să fie discutat în plenul Parlamentului pe 12 sau, cel târziu, pe 14 decembrie.

 

Citește totul despre:

Comentarii