Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șeful Fiscului îi prezintă premierului Grindeanu, la finalul săptămânii, măsurile luate pentru a crește gradul de colectare a veniturilor la buget

Președintele Fiscului, Bogdan-Nicolae Stan, îi va prezenta premierului Sorin Grindeanu, la finalul săptămânii, măsurile pe care le-a luat, până în data de 15 aprili, pentru a crește gradul de colectare a veniturilor de la buget, în conformitate cu planul de acțiune aprobat la începutul anului, informează Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2017 - 18:10

Președintele Fiscului, Bogdan-Nicolae Stan, îi va prezenta premierului Sorin Grindeanu, la finalul săptămânii, măsurile pe care le-a luat, până în data de 15 aprilie, pentru a crește gradul de colectare a veniturilor de la buget, în conformitate cu planul de acțiune aprobat la începutul anului, informează Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Bogdan-Nicolae Stan a analizat, luni, împreună cu directorii executivi ai direcțiilor regionale ale finanțelor publice, stadiul implementării măsurilor de creștere a colectării și conformării voluntare.

Dintre măsurile cuprinse în plan ANAF amintește: îmbunătățirea dialogului cu contribuabilii și îndrumarea acestora în vederea accesării unei eșalonări la plată, identificarea contribuabililor care înregistrează în evidențele contabile facturi aferente unor operațiuni fictive, intensificarea controalelor operative în acele zone și domenii de activitate care prezintă risc fiscal, urgentarea implementării Serviciului Spațiul Privat Virtual și pentru persoanele juridice.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...