Șeful Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, audiat la DNA, în calitate de martor

Șeful Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, este audiat, luni, de procurorii DNA. Știre în curs de actualizare.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2017 - 13:52

Șeful Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, este audiat, luni, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

„Formularea generică pe citația trimisă mie este martor într-un dosar de fapte de corupție, în județul Dâmbovița”, a spus Adrian Țuțuianu, precizând că citația a primit-o marți.

Este vorba despre un contract privind o lucrare publică, din perioada în care era președinte al CJ Dâmbovița.În perioada 2012-2016, Adrian Ţuţuianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.  În prezent, Adrian Ţuţuianu este preşedintele Comisiei de control al SRI şi membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, unde marţi este aşteptată la audieri şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

Tot la DNA s-a aflat luni si preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor.

În ultima perioadă, DNA nu a mai avut acţiuni majore. Duminică seară, în presă au apărut mai multe înregistări în care şefa DNA Laura Codruţa Kovesi face afirmaţii cu privire la dosare, decizii ale CCR privind OUG 13 sau la politiceni aflaţi în atenţia direcţiei.

 

 

 

 

Știre în curs de actualizare.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...