27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportȘeful Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, audiat la DNA, în calitate de martor

Șeful Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, audiat la DNA, în calitate de martor

Șeful Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, este audiat, luni, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

„Formularea generică pe citația trimisă mie este martor într-un dosar de fapte de corupție, în județul Dâmbovița”, a spus Adrian Țuțuianu, precizând că citația a primit-o marți.

Este vorba despre un contract privind o lucrare publică, din perioada în care era președinte al CJ Dâmbovița.



În perioada 2012-2016, Adrian Ţuţuianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.  În prezent, Adrian Ţuţuianu este preşedintele Comisiei de control al SRI şi membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, unde marţi este aşteptată la audieri şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

Tot la DNA s-a aflat luni si preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor.

În ultima perioadă, DNA nu a mai avut acţiuni majore. Duminică seară, în presă au apărut mai multe înregistări în care şefa DNA Laura Codruţa Kovesi face afirmaţii cu privire la dosare, decizii ale CCR privind OUG 13 sau la politiceni aflaţi în atenţia direcţiei.

 

 

 

 

Știre în curs de actualizare.

 

Cele mai citite

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă