Secasiu: "Voiculescu a primit exact ceea ce a solicitat"

Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca Dan Voiculescu a primit integral, si in 2003, si anul acesta, toate copiile dosarelor solicitate in cererea sa. El a spus ca Dan Voiculescu a inaintat catre CNSAS, si in anul ...

Share

Iulia Vaida 0 comentarii

23.06.2006 - 00:00
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca Dan Voiculescu a primit integral, si in 2003, si anul acesta, toate copiile dosarelor solicitate in cererea sa. El a spus ca Dan Voiculescu a inaintat catre CNSAS, si in anul 2003, si anul acesta, "cereri, in calitate de persoana indreptatita sa isi vada propriul dosar". "Domnul Dan Voiculescu a primit exact ceea ce a solicitat. Nu am ascuns nici o fila. Iar acuzatiile pe aceasta tema sunt netemeinice", a precizat Secasiu. El a aratat ca liderul PC "a primit, si in 2003, si anul acesta, toate copiile documentelor solicitate". Potrivit lui Secasiu, CNSAS a primit anul acesta o cerere de la Voiculescu in care acesta solicita copierea "doar" a celor doua noi dosare primite de la SRI.
"Domnul Voiculescu a cerut copierea integrala a celor doua dosare, fata-verso, inclusiv copertile. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii i-a dat exact ceea ce a solicitat", a sustinut presedintele Colegiului CNSAS. El a mai spus ca pentru a demonstra ca institutia pe care o conduce "nu are nimic de ascuns", CNSAS a decis ieri sa faca publice solicitarile lui Dan Voiculescu, pentru a se demonstra ca liderului PC i-au fost date "exact" documentele cerute.

Unde-i dovada?

Membrii CNSAS au cerut ieri avocatului lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon, sa prezinte documentele prin care sa dovedeasca acuzatiile facute la adresa conducerii Consiliului. Andon sustine ca unul din membrii CNSAS ar fi fost informator al Securitatii cu numele de cod "Dominic". CNSAS a subliniat ca, potrivit legii, Andon este obligat sa puna la dispozitie toate documentele legate de acest subiect. Sergiu Andon a confirmat primirea solicitarii CNSAS, precizand ca a returnat-o pentru ca... ar fi fost gresit formulata.

Citește totul despre:

Comentarii