Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Neamţ: 7 deputaţi şi 3 senatori de la USL, câte un deputat de la ARD şi PP-DD, potrivit numărătorii paralele

USL Neamţ a câştigat 7 dintre cele 8 colegii de deputaţi din judeţ şi toate cele 3 colegii de senatori, potrivit unei numărători paralele efectuate de candidaţii USL, informează

Share

Rl online 0 comentarii

10.12.2012 - 07:51

USL Neamţ a câştigat 7 dintre cele 8 colegii de deputaţi din judeţ şi toate cele 3 colegii de senatori, potrivit unei numărători paralele efectuate de candidaţii USL, informează Agerpres.

Astfel, Cătălin Drăguşanu (colegiul 1), Vlad Marcoci (colegiul 2), Liviu Harbuz (colegiul 3), Ioan Munteanu (colegiul 5), Dorinel Ursărescu (colegiul 6), Ionel Arsene (colegiul 7) şi Marian Enache (colegiul 8) sunt cei şapte deputaţi ai USL.

În colegiul 4 deputaţi, potrivit aceloraşi surse, Elena Udrea (ARD) va câştiga mandatul de deputat la redistribuire după ce candidatul USL, Liviu Brătescu, a câştigat colegiul dar cu puţin peste 48 la sută. Elena Udrea a obţinut circa 45 la sută.

La senat, Eugen Ţapu Nazare, Ioan Chelaru şi Liviu Bumbu de la USL au câştigat colegiile cu peste 50 la sută.

PP-DD Neamţ a obţinut, potrivit numărătorii paralele, coeficient pentru un mandat de deputat. Acesta îi va reveni preşedintelui filialei, Mihai Fărcăşanu, în colegiul 8, acesta fiind candidatul PP-DD cu numărul cel mai mare de voturi.

ARD Neamţ rămâne de asemenea cu un singur mandat de deputat.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Candidaţii USL câştigă toate colegiile din Argeş


USL a câştigat toate mandatele de parlamentar în judeţul Dâmboviţa - numărătoare paralelă

Citește totul despre:

Comentarii