Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

REZULTATE ALEGERI BRĂILA: USL a câştigat Primăria municipiului Brăila, Aurel Simionescu obţinând al doilea mandat de primar

USL a câştigat Primăria municipiului Brăila, Aurel Simionescu obţinând, în urma votului din 10 iunie, al doilea mandat în fruntea administraţiei locale, în timp ce la Consiliul Judeţean raportările preliminare ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.06.2012 - 18:07
USL a câştigat Primăria municipiului Brăila, Aurel Simionescu obţinând, în urma votului din 10 iunie, al doilea mandat în fruntea administraţiei locale, în timp ce la Consiliul Judeţean raportările preliminare îl indică drept câştigător pe social-democratul Gheorghe Bunea Stancu.

Biroul Electoral Municipal a finalizat numărătoarea voturilor din secţiile de votare care au fost amenajate în municipiul Brăila, Aurel Simionescu, candidat din partea USL, obţinând un nou mandat în fruntea administraţiei brăilene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, el a fost votat de 50,64 la sută dintre brăilenii cu drept de vot care s-au prezentat duminică la urne.

În Consiliul Local Municipal, USL va vea 14 mandate, Alianţa pentru Viitorul Brăilei patru mandate, PP-DD patru mandate, Uniunea Ecologistă două mandate şi Partidul Poporului Legea Cojocaru două mandate, în timp ce un mandat va aparţine unui independent.

Biroul Electoral Judeţean Brăila a centralizat, până în prezent, datele primite de la 246 de secţii de votare din totalul de 279 câte au existat în judeţ pe 10 iunie. Astfel, potrivit datelor preliminare, candidatul USL Gheorghe Bunea Stancu a obţinut 46,41 la sută din voturile pentru funcţia de preşedinte al CJ Brăila, independentul Sergiu Diacomatu 38,39 la sută, iar ecologistul Mihai Chelu - 14,59 la sută.

Conform numărătorii parţiale, USL deţine 45,75 la sută din voturile pentru posturile de consilieri judeţeni, Alianţa pentru Viitorul Brăilei - 20,86 la sută, PP-DD - 18,06 la sută, independentul Marian Căpăţână - 5,84 la sută, Uniunea Ecologistă - 3,08 la sută, PRM - 3,02 la sută, PP-LC -2,8 la sută, iar Partidul Totul pentru ţară - 0,55 la sută.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...