Răzvan Cuc a reziliat parțial contractul pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a reziliat parțial a contractul pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, cât și penalizarea antreprenorilor care nu au respectat termenele și calitatea lucrărilor, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 18:53

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a reziliat parțial a contractul pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, cât și penalizarea antreprenorilor care nu au respectat termenele și calitatea lucrărilor, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 și 3. M-am săturat de vorbe și de explicații puerile, așa că trec la fapte! Aplicăm rezilieri parțiale și penalități pentru fiecare întârziere pentru a se înțelege clar că în România trebuie respectate termenele și calitatea lucrărilor!", a informat ministrul Transporturilor, pe pagina sa de Facebook.

Precizarea vine după ce, miercuri și joi, ministrul Transporturilor și directorul general al CNAIR au efectuat inspecții inopinate pe șantierele autostrăzilor Lugoj — Deva și Sebeș — Turda. Cei doi au constatat mai multe nereguli care au dus la rezilierea parțială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj — Deva și la penalizarea antreprenorilor.

„În vizitele anterioare pe aceste șantiere, dar și în discuțiile de la Ministerul Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc le-a atras atenția constructorilor și consultanților că riscă sancțiuni care pot merge până la rezilierea contractelor, în cazul în care nu respectă termenele de execuție și calitatea lucrărilor", a mai precizat sursa citată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...