15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportPSD vrea europarlamentare pe 9 decembrie

PSD vrea europarlamentare pe 9 decembrie

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, apreciaza ca data optima pentru alegerile europarlamentare este 9 decembrie, informeaza Rompres.
Liderii social-democrati reuniti, marti, la Bran, intr-o sedinta informala au discutat pe marginea campaniei pentru alegerile europarlamentare, dar si pe cea a listei de candidati ai PSD.
'Credem ca, in conditiile actuale, si in conditiile in care cateva saptamani vor fi luate cu formarea unui guvern, data optima ar fi 9 decembrie. Data de 2 decembrie este dupa Ziua Nationala, si ne este greu sa organizam alegeri. Credem ca 9 decembrie este o data potrivita, pentru a ne respecta obligatiile fata de Europa – aceea de a avea alegeri europarlamentare in acest an.
PSD a discutat, in partea a doua a sedintei informale de la Bran, si despre oferta electorala.
'Indiferent daca este vorba de o alegere nationala sau locala, romanii sunt preocupati de aceleasi subiecte care ii framanta – pensii, domeniul sanatatii, cel al educatiei, nivelul de trai pentru familiile cu venituri mici', a aratat Geoana.
Potrivit liderului PSD, lista partidului pentru europarlamentare va fi una puternica, aceasta urmand a fi discutata in sedinta Comitetului Executiv National al formatiunii politice, care va avea loc pe 27 august.

Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă