PSD a cerut înlocuirea lui Ponta de la preşedinţia Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a OSCE

Ana Birchall l-a înlocuit pe Victor Ponta de la preşedinţia Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a OSCE, la solicitarea PSD, au decis, miercuri, parlamentarii.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2017 - 17:15

Ana Birchall l-a înlocuit pe Victor Ponta de la preşedinţia Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a OSCE, la solicitarea PSD, au decis, miercuri, parlamentarii, potrivit News.ro.

 „Având în vedere prevederile art 14, alin 1 din Regulamentul Camerei  Deputaţior, potrivit căruia deputaţii care au fost excluşi ori au demisionat din partid devin deputaţi neafiliaţi, coroborat cu art. 32 din Legea 96/2006 privind statutul deputaţilor şi al senatorilor actualizată, care prevede «pierderea sprijinului politic de către deputat sau senator atrage de drept încetarea calităţii de titular al oricărei funcţii obţinute prin susţinere politică», în numele grupului parlamentar al PSD vă rugăm să luaţi act de încetarea calităţii de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE a domnului deputat Victor-Viorel Ponta", se arată în solicitarea adresată Birourilor Permanente Reunite.

Potrivit Hotărârii, la capitolul I este precizat faptul că „doamna deputat Birchall Ana, grupul parlamentar PSD, îl înlocuieşte în calitatea de membru titular şi preşedinte pe domnul deputat Victor Viorel Ponta, neafiliat”. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...