Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD - admis membru "plin" in PSE

Partidul Social Democrat a fost acceptat ca membru cu drepturi depline in Partidul Socialistilor Europeni (PSE) in urma ratificarii rezolutiei Prezidiului PSE in cadrul reuniunii plenare desfasurate in aceste zile la Viena. PSD devine prima ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.06.2005 - 00:00
Partidul Social Democrat a fost acceptat ca membru cu drepturi depline in Partidul Socialistilor Europeni (PSE) in urma ratificarii rezolutiei Prezidiului PSE in cadrul reuniunii plenare desfasurate in aceste zile la Viena. PSD devine prima formatiune politica din Romania care intra si activeaza in structurile politice europene.
Consiliul PSE a constituit prima intalnire la varf a stangii democrate europene, dupa respingerea Constitutiei UE, prin referendum, in Franta si Olanda, precum si dupa esecul Consiliului European de la mijlocul acestei luni. Principala tema de discutie a reuniunii a constituit-o relansarea procesului european, fiind inclus in rezolutia referitoare la prioritatile agendei politice pentru anul 2006 si un paragraf in care se precizeaza necesitatea primirii Romaniei si Bulgariei de la 1 ianuarie 2007, sub conditia indeplinirii angajamentelor luate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...