Primăria București: Înscrierile în programul "Bicicliști în București" sunt suspendate. Numărul de vouchere ar putea fi suplimentat

Primăria Municipiului București a decis, marți, ca procesul de înscriere în programul "Bicicliști în București" să se suspende, după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relații cu publicul.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 25.07.2017 - 20:51

Primăria Municipiului București a decis, marți, ca procesul de înscriere în programul "Bicicliști în București" să se suspende, după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relații cu publicul, iar pe adresa de email au fost primite peste 14.500 de solicitări, potrivit Agerpres.

"În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program până la procesarea tuturor cererilor sosite prin email și eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului", a informat Biroul de presă.

Conform sursei citate, în funcție de numărul total al cererilor validate, va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București, în proxima ședință, un proiect de hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în acest an.

"Programul 'Bicicliști în București' va fi reluat și în anul următor, iar toți solicitanții care au depus cereri în acest an și nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a programului pentru ediția din 2018", se arată în comunicat.

De asemenea, a fost dezactivată adresa [email protected] Toate cererile transmise prin email vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat tot prin email fiecărui solicitant.

"După ce toate cererile vor fi procesate și vor fi primit număr de înregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetățean poate solicita un singur voucher. Pentru a se putea garanta principiul 'primul venit, primul servit' în alocarea voucherelor, cererile vor fi înregistrate în funcție de data și ora procesării, în cazul celor depuse la ghișeele Centrului de relații cu publicul, respectiv după data și ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin email", a precizat PMB.

După efectuarea tuturor acestor operațiuni, va fi publicată pe site-ul pmb.ro, la secțiunea "Bicicliști în București", lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise.

Primăria Capitalei a informat, luni, că a fost definitivat regulamentul programului 'Bicicliști în București', prin care se acordă 5.000 de vouchere, în valoare nominală de 500 de lei, care vor putea fi folosite la achiziționarea de biciclete sau alte mijloace de transport nepoluante pe două roți. Voucherele pe care Primăria Capitalei dorește să le ofere bucureștenilor, în vederea achiziționării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesați în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului "primul venit, primul servit", cu respectarea tuturor condițiilor de participare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...