Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Presedintii CJ "tradatori", sanctionati cu avertisment

Presedintii CJ reprezentand PNL si PD care au participat la intrunirea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene si au semnat Documentul de Pozitie sunt la un pas de a fi sanctionati cu avertisment. Hotararea de a recomanda "pedepsirea" acestora a ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.08.2005 - 00:00
Presedintii CJ reprezentand PNL si PD care au participat la intrunirea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene si au semnat Documentul de Pozitie sunt la un pas de a fi sanctionati cu avertisment. Hotararea de a recomanda "pedepsirea" acestora a fost luata ieri in Consiliul National de Coordonare al Aliantei D.A. "Consiliul cere, recomanda celor doua partide sa adopte sanctionarea cu avertisment a celor care au fost prezenti la aceasta dezbatere", a declarat presedintele PNL, Tariceanu, aratand ca presedintii CJ semnatari ai documentului "incriminator" s-au aliniat unei pozitii contrare celei promovate de aceasta formatiune politica. Tariceanu a mai apreciat ca din punct de vedere statutar sanctionarea cu avertisment reprezinta primul pas, pana la excluderea din partid mai existand si alte masuri ce pot fi luate. La subiectul presedintilor de consilii judetene "infideli" s-a referit si Emil Boc care a tinut sa reitereze ideea caracterului consultativ al rezolutiei adoptate de UNCJR la Mamaia. Boc a subliniat si faptul ca prin modificarea Legii 215 a administratiei publice locale nu se doreste o "vanatoare de vrajitoare" la adresa alesilor pesedisti. "Acolo unde Coalitia detine majoritatea, acolo poate sa-si impuna presedintele Consiliului Judetean, unde nu, situatia va ramane neschimbata", a concluzionat liderul democrat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...