Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Presedintele Romaniei - "Personalitatea Politica a Anului in Europa"

Revista turca "Ekovitrin" a acordat premiile de excelenta pentru anul 2004 in cadrul ceremoniei traditionale "Stelele Anului", desfasurata anul acesta in sala de conferinte a hotelului Grand Cevahir din Istanbul, in prezenta vicepremierului si ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.06.2005 - 00:00
Revista turca "Ekovitrin" a acordat premiile de excelenta pentru anul 2004 in cadrul ceremoniei traditionale "Stelele Anului", desfasurata anul acesta in sala de conferinte a hotelului Grand Cevahir din Istanbul, in prezenta vicepremierului si ministrului de externe al Turciei, Abdullah Gul, a altor membri ai guvernului, parlamentari, oameni de afaceri, diplomati, reprezentanti ai mediilor politice si culturale din Turcia si din strainatate. Premiul "Personalitatea Politica a Anului in Europa" a fost acordat presedintelui Romaniei, Traian Basescu, pentru victoriile in cele doua competitii politice la care a participat anul trecut - realegerea in functia de primar general al Bucurestiului (mai 2004) si castigarea alegerilor prezidentiale (noiembrie-decembrie 2004), pentru angajarea si contributia personala in lupta contra coruptiei, accelerarea reformelor si afirmarea demna si puternica a Romaniei in UE si comunitatea euro-atlantica, cum arata ambasada tarii noastre din Ankara.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...