Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Modul de organizare și dimensiunea finanțării protestelor din Piața Victoriei arată o organizare profesionistă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la un post de televiziune din România, că modul de organizare și dimensiunea finanțării protestelor din Piața Victoriei arată o organizare profesionistă, chiar dacă există oameni care participă la aceste acțiuni din convingere.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 05.02.2017 - 21:45

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la un post de televiziune din România, că modul de organizare și dimensiunea finanțării protestelor din Piața Victoriei arată o organizare profesionistă, chiar dacă există oameni care participă la aceste acțiuni din convingere.

"Cine are de câștigat? Probabil că și unii din țară, dar sigur au de câștigat unii din jurul nostru, din jurul acestei țări. Este o situație destul de complicată în R. Moldova, sunt pretenții ale noului președinte, care vorbește de Moldova mare, există și alte mișcări în interiorul țării, există un context european, un context regional și un context internațional, în schimbare, după alegerea președintelui Americii. În România, numai asta nu trebuie, o asemenea tulburare. Modul de organizare, dimensiunea finanțării acestor proteste — astăzi am înțeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulți oameni aduși din teritoriu (...) — arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Asta nu e un miting spontan, adică nu e numai spontaneitate. Există în spate organizare. Sunt oameni care pur și simplu vin pentru că așa cred, sunt supărați, e dreptul fiecăruia...", a declarat liderul PSD la România Tv.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că PSD nu a organizat protestul din fața Palatului Cotroceni, dar că există presiuni din teritoriu, de la liderii de organizații, în vederea organizării unor contramanifestații.

"Am vorbit cu mulți conducători de filiale de la PSD, care au presiune foarte mare de la președinții de organizații locale, care la rândul lor au presiune foarte mare de la oameni, care spun un lucru foarte simplu: 'Vrem să ne apărăm votul din 11 decembrie. Nu suntem de acord ca votul nostru să fie furat, nu suntem de acord ca măsurile pe care le-am votat să nu fie puse în practică'. Pentru a încerca să stăpânim această dorință, am avut acea discuție din coaliție și cu premierul Grindeanu și decizia premierului de a abroga ordonanța are la bază și acest lucru, în principal, cu speranța că acei care contestă ordonanța de câteva zile, nemaiavând obiect, ar trebui să se retragă", a spus el.

Citește totul despre:

Comentarii