Președintele PNL, Ludovic Orban, despre șeful Executivului: Mihai Tudose este un premier marionetă, la fel ca Sorin Grindeanu

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni, că Mihai Tudose este un "un premier marionetă”, la fel ca predecesorul său, Sorin Grindeanu. Liderul liberalilor a mai adăugat că Executivul nu are autoritate şi nici capacitatea de a putea guverna România.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2017 - 15:50

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat, luni, că Mihai Tudose este un "un premier marionetă”, la fel ca predecesorul său, Sorin Grindeanu. Liderul liberalilor a mai adăugat că Executivul  nu are autoritate şi nici capacitatea de a putea guverna România.

”Păi, cu cine s-a întâlnit astăzi, aşa-zisul premier? S-a dus să ceară voie. A avut vreun cuvânt de spus la modificările introduse în programul de guvernare? Este tot un premier marionetă, ca şi premierul anterior. Guvernul nu are autoritate, nu are capacitatea de a putea să guverneze România, pentru că este condus în continuare de oameni care nu deţin funcţii în acest Guvern, de oameni care vor să controleze tot ce mişcă în cadrul Guvernului”, a declarat Ludovic Orban.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...